ΥΓΡΑ ΑΝΟΡΓΑΝΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΗΜΑ CE
| ΟΡΓΑΝΟ-ΑΝΟΡΓΑΝΑ | ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΟΥΜΙΚΑ ΟΞΕΑ

Με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε θρεπτικά στοιχεία – χουμικά οξέα – αμινοξέα

Πιστοποιημένη δράση για πρωίμηση ή καταπολέμηση stress, αλατότητας, παγετού, ιώσεων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

  • null

    Το ήξερες ότι:

    Τα Λιπάσματα της ΛΗΔΡΑ είναι από τα πρώτα που έχουν λάβει το σήμα CE σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου Κανονισμού 1009/2019 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με γνώμονα την αποδεδειγμένη δράση τους, την ασφάλεια των καταναλωτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

SUPER D.A.L. Ν-Ρ-Κ®

Υγρά ανόργανα πυκνά λίπάσματα με σήμα CE (Καν. 2019/1009 ΕΕ) με Άζωτο, Φώσφορο, Κάλιο. Περιέχουν τριπλάσιες ποσότητες θρεπτικών σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά τους.

PRIMA HUMUS®

Υγρό Πυκνό Οργανικό Λίπασμα υψηλής περιεκτικότητας σε Χουμικά οξέα. Το πυκνότερο χουμικό σκεύασμα στη Διεθνή αγορά. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

TREFO®

Υγρά Λιπάσματα TREFO. Οργανικά Χουμικά λιπάσματα αρίστης ποιότητας εμπλουτισμένα με Ανόργανα θρεπτικά στοιχεία με πολύ υψηλές και σταθερές ποιοτικές προδιαγραφές. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια κυκλοφορίας. Σε 9 τύπους.

SPEED®

Υγρός Καινοτόμος Ορός για την πρωίμηση της συγκομιδής, ανάρρωση από σοκ και μείωση της καρπόπτωσης. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

AMINA PLUS®

Υγρός Καινοτόμος Ορός Αμινοξέων και Χουμικών οξέων. Διασυστηματικός βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

STOP FREEZE®

Υγρός Καινοτόμος Ορός για την ενίσχυση της άμυνας των φυτών κατά του παγετού. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

SALT®

Υγρό σκεύασμα για τη βελτίωση των αλατούχων, αλκαλιωμένων εδαφών. Η μόνη λύση για την εξυγίανση των εδαφών με υψηλό ποσοστό αλάτων (υψηλή ηλ. αγωγιμότητα %ΕCe). Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

IRON STAR * N CHEL®

Υγρό διαφυλλικό λίπασμα Χηλικού Σιδήρου ενισχυμένο με Άζωτο, για την πρόληψη και την θεραπεία των τροφοπενιών Σιδήρου.

ΧΗΛΙΚΟΣ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ

Υγρό διαφυλλικό λίπασμα Χηλικού Ψευδαργύρου για την πρόληψη και την θεραπεία των τροφοπενιών Ψευδαργύρου.

D.A.L. CE ® with Ca Mg N

Υγρά ανόργανα πυκνά λίπάσματα με σήμα CE (Καν. 2019/1009 ΕΕ) με Ασβέστιο, Μαγνήσιο και Άζωτο. Περιέχουν τριπλάσιες ποσότητες θρεπτικών.