ΚΟΚΚΩΔΗ ΒΑΣΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΝPK ΜΕ ΣΗΜΑ CE & ΟΡΓΑΝΟ-ΑΝΟΡΓΑΝΑ ΒΡΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SHELION | ΒΡΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ & ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΕΩΣ ΚΑΙ 80%
ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ 20-30%

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΦΥΤΡΩΤΙΚΑ – ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

  • null

    Το ήξερες ότι:

    Τα Λιπάσματα της ΛΗΔΡΑ είναι από τα πρώτα που έχουν λάβει το σήμα CE σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου Κανονισμού 1009/2019 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με γνώμονα την αποδεδειγμένη δράση τους, την ασφάλεια των καταναλωτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

DOUBLE 2 σε 1®

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ, με Μαγνήσιο και Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά. Αφομοίωση έως και 70%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια Κυκλοφορίας.

SUN®

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ με Μαγνήσιο & Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά. Αφομοίωση εως και 80%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια κυκλοφορίας.

F-GRAN®

Κοκκώδη βασικά λιπάσματα Ν-Ρ-Κ με σήμα CE σύμφωνα με τον Καν. 2019/1009 (ΕΕ). Εμπλουτισμένα με Μαγνήσιο και Ιχνοστοιχεία, σε διάφορους τύπους ιδανικούς για κάθε καλλιέργεια.

METALS – HUMOMETALS®

Στερεά Ανόργανα Λιπάσματα Μεταλλικών στοιχείων. Ενώσεις μετάλλων Σιδήρου, Βορίου ή Ψευδαργύρου με Άζωτο & Οργανικά Χουμικά συστατικά.

PANKALI®

Κοκκώδη Ανόργανα Λιπάσματα Καλίου εμπλουτισμένα με Άζωτο, Μαγνήσιο και Θείο για τη Βασική Λίπανση των καλλιεργειών.

CALCIUM*STAR®

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα Ασβεστίου & Αζώτου, εμπλουτισμένα με Μαγνήσιο και Ιχνοστοιχεία, για τη Βασική Λίπανση των καλλιεργειών, ειδικά για τα όξινα εδάφη.

F-TOP ORMON®

Στερεά Οργανο-Ανόργανα Λιπάσματα με Χουμικά συστατικά και Ανόργανα Θρεπτικά στοιχεία σε στερεά μορφή. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια Κυκλοφορίας.

ELEA®

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ, με Μαγνήσιο, Ασβέστιο και Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά ειδικά για το δένδρο της ΕΛΙΑΣ. Αφομοίωση έως και 70%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια Κυκλοφορίας.