ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΛΗΔΡΑ

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
DOUBLE 2 σε 1®

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ, με Μαγνήσιο και Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά. Αφομοίωση έως και 70%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια Κυκλοφορίας.

SUN®

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ με Μαγνήσιο & Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά. Αφομοίωση εως και 80%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια κυκλοφορίας.

F-GRAN®

Κοκκώδη βασικά λιπάσματα Ν-Ρ-Κ με σήμα CE σύμφωνα με τον Καν. 2019/1009 (ΕΕ). Εμπλουτισμένα με Μαγνήσιο και Ιχνοστοιχεία, σε διάφορους τύπους ιδανικούς για κάθε καλλιέργεια.

BLUE STAR®

Κρυσταλλικά υδατοδιαλυτά διαφυλλικά λιπάσματα με Ιχνοστοιχεία, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ & ΑΜΙΝΟΞΕΑ, σε 11 τύπους για όλες τις καλλιέργειες και όλα τα στάδια ανάπτυξης. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια κυκλοφορίας.

SUPER D.A.L. Ν-Ρ-Κ®

Υγρά ανόργανα πυκνά λίπάσματα με σήμα CE (Καν. 2019/1009 ΕΕ) με Άζωτο, Φώσφορο, Κάλιο. Περιέχουν τριπλάσιες ποσότητες θρεπτικών σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά τους.

PRIMA HUMUS®

Υγρό Πυκνό Οργανικό Λίπασμα υψηλής περιεκτικότητας σε Χουμικά οξέα. Το πυκνότερο χουμικό σκεύασμα στη Διεθνή αγορά. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

TREFO®

Υγρά Λιπάσματα TREFO. Οργανικά Χουμικά λιπάσματα αρίστης ποιότητας εμπλουτισμένα με Ανόργανα θρεπτικά στοιχεία με πολύ υψηλές και σταθερές ποιοτικές προδιαγραφές. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια κυκλοφορίας. Σε 9 τύπους.

SPEED®

Υγρός Καινοτόμος Ορός για την πρωίμηση της συγκομιδής, ανάρρωση από σοκ και μείωση της καρπόπτωσης. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

AMINA PLUS®

Υγρός Καινοτόμος Ορός Αμινοξέων και Χουμικών οξέων. Διασυστηματικός βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

  • 1
  • 2